Uppdaterad: Augusti 2018

Sugen på att sjunga med A Scalpella? Varmt välkommen till vårt öppna rep onsdag den 12e September! Det är bara att dyka upp i våra lokaler på Medicinska Föreningen Solna, ingen föranmälan krävs.

18:00 Fika och mingel
18:30-19:45 Gemensam uppvärmning och lite olika testa-på-låtar
20:00-21:00 Repetition inför höstterminen

Som aspirerande A Scalpellian är du välkommen att delta på alla delar av repet! Efter den första halvan som bruakr vara lite lugnare och mer testa-på-ig sätter den andra halvan av repet igång (med kören samt de nya som vill) med att repetera mer seriöst inför höstens repertoar.

Är du sedan intresserad av provsjungning efter att ha varit med på det öppna repet så finns möjlighet att provsjunga in redan samma dag eller någon gång under veckan som följer. Du kan kontakta vår ordförande Thale på ordf@ascalpella.se för att boka uppsjungning redan i förtid, annars går det bra att skriva upp sig på plats.

Vi ser fram emot att se dig där!! 🙂

– PROVSJUNGNING –
Provsjungningen är till för att vi ska lära känna dig som sångare. Du kommer att få sjunga en sång som du har valt själv (ta gärna med noter om du önskar ackompanjemang) och vi kommer även att lyssna på omfång, gehör och notläsningsförmåga. Möjlighet att provsjunga brukar finnas antingen direkt efter det öppna repet, eller någon dag i anslutning.

Kontakta gärna ordförande Thale Olsen för mer information, ordf@ascalpella.se

Eller gilla oss på Facebook så få du information löpande.

Varmt välkomna!

 

_________________________________________________
– FAQ –
F: När/var repar ni?
S: Onsdagar varje vecka, 18-21. Medicinska Föreningens lokaler i Solna.

F: Vilken nivå ligger körsången på?
S: Vi ser gärna att nya medlemmar har god tonsäkerhet och åtminstone grundläggande notläsningsförmåga. Osäker på vad det innebär? Kom på öppna repet, och varför inte testa att sök in? Det skadar aldrig!

F: Måste man studera på KI för att vara med?
S: Nej! Det räcker att vara medlem i Medicinska Föreningen, vilket man kan vara utan annan koppling till KI.

F: Hur ofta har ni konserter/resor/gigs?
S: Vi brukar satsa på två konserter per termin samt en stor resa per år. Under terminen finns sedan vanligtvis 1-2 obligatoriska gigs samt ett flertal frivilliga.